OBS! FRAKTFITT ÖVER 1000 KR.

Begato.se

Begato.se bedriver försäljning av hälsorelaterade produkter. Vi säljer kvalitetsprodukter till bra pris och snabb frakt. Tidigare så hette butiken vrime.se

För tillfället så säljer vi produkter mestadels produkter, men förhoppningen är att vi i framtiden även kan sälja till återförsäljare och terapeuter av olika slag. Vi har ständigt nya ideer och förslag om hur vi kan förbättra och vidareutveckla Begato.se

Vilka är vi?

Begato.se ägs och drivs av Qinopraktik terapeuten Ante Beljo.

Ante Beljo har från år 2011 bedrivit föjsäljning av hälsorelaterade produkter via nätet, och jag försöker hela tiden vidareutveckla verksamheten och försäljningen. 

I själva verket så är Begato.se ett biföretag till Qino Praktiken. Tanken är att i framtiden när försäljningen flyter på bättre att anställa mer personal. Det må vara en ganska svår branch att komma in i men det går. 

Qino Praktiken och Begato.se är belägna i Småland närmare bestämt i Värnamo.

Begato.se
Ante Beljo
Bunkegatan 7
331 52  Värnamo
Telefon:    0706643133
Mail:         info@begato.se

Organisations nummer: 721013-2978

Hur handlar jag?

  1. Välj den produkt bland kategorierna som du är intresserad av.
  2. Klicka på bilden för större bilder och utförligare beskrivning av produkten. 
  3. Beställ genom att ange antal och trycka på Lägg i Varukorg knappen.
  4. När du är klar med ditt handlande så kan du kontrollera din order och uppdatera genom att trycka på ändra knappen vid kassan. Köpet fortsätter du genom att trycka på Till kassan.
  5. Du kan här välja mellan att registrera dig som aktiv kund hos begato.se eller fortsätta till kassan utan att bli kund. Vid registrering fyll i formuläret i ditt namn och dina adresuppgifter på nästkommande sida. Välj sedan betalningsmetod och leveransmetod. Om du har något meddelande så kan du skriva det i Meddelande rutan. Fortsätt köpet genom att trycka på fortätt knappen längst ner till höger.
  6. I samband med orderläggningen skickas en orderbekräftelse och registreringsuppgifter till angiven e-postadress.Priser

Samtliga priser är i Svenska kronor och inkluderar 25% moms, 12% moms, eller 6% moms beroende av produkt.

Orderbekräftelse

Efter köp sänder vi automatiskt ett mejl till den e-postadress du angivet vid köpet. Detta är en värdehandling och gäller som garantibevis som ska sparas. Skriv gärna ut den. Om ni inte får detta mejl är det viktigt att du kontaktar oss.  

 Registreringsuppgifter

Ni kommer samtidigt att få ett mail med era registreringsuppgifter.

Fraktkostnader

Fraktkostnaden baserar sig i dagsläget på ett kilopris, ju tyngre varor desto större fraktkostnad.
Obs! Fraktfritt vid beställning över 1000 kr.

Fraktsätt

Alla varor levereras i dagsläget med Posten. Man kan också välja att hämta sin beställning i butik hos:

Qino Praktiken – Begato

Bunkegatan 7

331 52 Värnamo

Om man väljer att hämta i butik så ska man först meddela ankomst genom att antingen ringa eller maila så att ordern hinner behandlas.

Ej utlösta paket

Ej utlösta paket debiteras med frakt tur och retur enligt våra verkliga kostnader. Gäller även avbokade order efter vi har sänt varorna.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-2 dagar. Vid förseningar meddelar vi dig som kund orsaken till förseningen samt beräknat leveransdatum. Vanligtvis genom mail.

Vid eventuell försening har konsumenten rätt att häva köpet utan kostnader.

Avbokning

Vi rekommenderar att avbokning göras skriftligt via vår kundtjänst eller svara på det bekräftelse mejl ni fick vid köpet. Ange alltid ert ordernummer vid avbokning.

Vid retur av varor eller avbokning återbetalar vi normalt era pengar inom 7 dagar.

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

  • Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Faktura från Begato

Obs endast till företag.

Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 11 %.  

Sedvanlig kreditkontroll görs, ange därför person nr vid din beställning. Beställning utan person/organisationsnummer sänds inte.

Grundkraven för fakturering är att du:

– Skall vara över 18 år.

– Inte skall ha några betalningsanmärkningar.

– Vi förbehåller oss rätten att neka att varorna ska skickas mot faktura.


Kortbetalning genom Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Betalning via betalkort, Visa eller Mastercard, ger snabb hantering. Produkterna kan sändas snabbt från vårt lager. Kortbetalningen går genom PAYSON

 
Utlandsbetalning 

Om betalning sker utanför Sverige så ska följande bankuppgifter anges:
IBAN:

BIC Kod: SWEDSESS 

Förskottsbetalning

Kostnad: 0 kr. Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. 5777-4390. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. Varan skickas så fort din betalning syns på vårat konto.

Reklamation

Reklamation ska anmälas skriftligt via e-post eller vanligt brev, bifoga gärna bilder för att förtydliga och en så utförlig felbeskrivning som möjligt. Ange ALLTID ert order nr vid reklamationsanmälan. Vi föredrar anmälan per mejl till: info@begato.se

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.
Du som kund har rätt att reklamera en vara om varans egenskaper avviker från det som avtalats eller följer av lag.ÅngerrättÅngerrätt 14 dagar. Du har som kund rätt att från det datumet du har mottagit varan, inom 14 dagar ångra ditt köp. Med det menas att du måste meddela butiken inom 14 dagar och att du ångrar köpet och returnera varan.

Webbutiken är inte förpliktigad att betala returen utan det står kunden för.

Obs!  Varan ska vara i så bra skick som möjligt. Om varan är testad och det märks på produkten så kan vi komma att minska ersättningen. Ni kan inte tex öppna förpackningar med kosttillskott eftersom varan då kan anses använd.


“Vi sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.”